ЗАХИРИДДИН МУХАММЕД БАБЫРДЫҢ ӨМІРІ МЕН ШЫҒАРМАШЫЛЫҒЫ - Сайфудинова, Насиба; Байзаков , Жандос Абдазимович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
З.М.Бабырдың өмірі мен шығармашылығына шолу. Бабырды танымал еткен дастан "Бабырнаме" және оның мазмұны жайлы сөз өрбиді. Бабырдың әкесінен жетім қалып, жастайынан таққа отырып жаулап алған елдері мен жасаған шабуылдары жайында мәлімет беріледі.