MAKTAB YOSHIDAGI BOLANING NUTQIY KAMCHILIKLAR VA UNI RIVOJLANTIRISH RIVOJLANTIRISH - Xayitboyeva , Arofatxon; Ashuraliyeva, Dildora (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda bolalar og‘zaki nutqini rivojlantirishda o‘yin, ota onaning o‘rni haqida fikr yuritilgan.