KREDIT MODUL SISTEMASINDA STUDENTLERDIŃ ÓZ-BETINSHE JUMISIN SHÓLKEMLESTIRIW - Saparov , Turdıbay; Joldasbaeva, Ramuza (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqalada studenttiń bilim alıwǵa bolǵan qızıǵıwshılıqtı oyatıwda úlken áhimyetke iye bolǵan studenttiń tolıq óz betinshe jumısın hám oqıtıwshı basshılıǵında alıp barılatuǵın studenttiń óz betinshe jumısın shólkemlestiriw jolları úyrenilgen.