SHO‘RLANGAN TUPROQLARDA G‘O‘ZANING O‘SISH FIZIOLOGIYASI - O‘razaliyeva , Kamola To‘lqin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqoladan shu kabilarni bilib olish mumkinki, bunda hozirgi kunda dolzarb masala bo‘layotgan sho‘rlangan tuproqlar, sho‘rxoklar ularning ta’sirida esa g‘o‘zani o‘stirish, shuningdek yetishtirishning fiziologiyasi va shu bilan birga o‘simlik fiziologiyasi haqida ham so‘z yuritilgan.