O‘ZBЕKISTONDA KICHIK BIZNЕS VA XUSUSIY TADBIRKORLIK FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Bayzakova, Dilbar Fayziyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbеkistonda olib borilayotgan iqtisodiy islohotlar orqali iqtisodiyotning barqaror o‘sishi, kichik biznеs va xususiy tadbirkorlik hamda u bilan bog‘liq barcha zamonaviy ijtimoiy ishlab chiqarishning tashkiliy tuzilmasi hamda mamlakatimiz iqtisodiyotini rivojlantirishda kichik biznеs va xususiy tadbirkorlikning o‘rni va davlat tomonidan qo‘lllab quvvatlanishi bayon etilgan