KO‘KGUMBAZ MASJIDI MUSTAQILLIK YILLARIDA - Karimova, Gulzoda (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Qarshi shahridagi Ko‘kgumbaz masjidining tarixi, mustaqillik yillarida holati haqida manbalar asosida ma’lumot beriladi.