MAYDA SHOXLI HAYVONLARNING MONIEZIOZIDA ANTGELMINTIKLARNI SAMARADORLIGI ANIQLASH - Usmanov, I.G‘.; Taylakov , T.I. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada mayda shoxli hayvonlarda xo‘jalik va aholidagi qo‘ylarning moniezioz bilan zararlanish darajasi va qo‘ylarda monieziozga qarshi antgelmintiklarni qo‘llash batafsil yoritildi.