O‘ZBEK TILI ORFOEPIYASI HAQIDA UMUMIY MA’LUMOT - Sayidova, Azima Mubin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek tili bo‘limlaridan biri bo‘lgan orfoepiya haqida ilmiy-nazariy fikrlar yuritilgan.