MADANIYAT VA SAN’AT RIVOJLANISHINING MADANIY MEROS BILAN UZVIY A’LOQADORLIGI - Samiyev , Baxtiyor Norbobo o‘g‘li; Xolmo‘minov , Mo‘minmirzo (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada madaniyat va san’atni rivojlantirishning madaniy meros bilan uzviy a’loqadorligi haqida fikrlar yuritilgan va aytib o‘tilgan.