YENGIL ATLETIKA SPORT TO‘GARAGI MASHG‘ULOTLARINI SHUG‘ULLANUVCHILAR UMUMIY JISMONIY TAYYORGARLIGI HAMDA YURAK QON-TOMIR TIZIMINING FUNKTSIONAL XOLATIDAGI O‘RNI - Abduxakimova, Nargiza Sobitovna; Abdulxamidov , Abrorbek Arabboy o‘g‘li; G‘afurov , Afzalxon Akmalovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Yengil atletika sport to‘garagi mashg‘ulotlarini samaradorligini oshirishda umumiy jismoniy tayyorgarlikning ahamiyati hamda yurak qon-tomir tizimining funksional holatiga tasiri haqida nazariy ma’lumotlar bayon etilagan.