XIX ASRDA USMONIYLARNI YANGI ISLOHOTLAR O‘TKAZISH SABABLARI - Sultonov , Muhriddin Nuriddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola Usmoniylar imperiyasida yangi islohotlar o‘tkazish qanchalik darajada o‘rin egallagani va oqibatlari haqida bayon etadi.