УСТЮРТ ПЛАТОСИ ВА СУЛТОН УВАЙС ТОҒИ ҲУДУДЛАРИДА ТОШ АСРИДА КЕЧГАН ЭТНИК МУНОСАБАТЛАР ТАРИХИ САҲИФАСИГА ДОИР БАЪЗИ БИР МУЛОҲАЗАЛАР - Собиров , Қурбонбой; Сапарбаева , Азиза Асрор қизи (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада Турон замини шимоли-ғарбий қисмида жойлашган Устюрт ва Султон Увайс тоғи ҳудудларида одамзод томонидан ўзлаштириш жараёнлари ва унинг босқичлари таҳлил қилинган.