O‘ZGA TILLI GURUHLARDA O‘ZBEK TILINI LUG‘ATLAR VOSITA O‘QITISHDA INTERFAOL O‘YINLARNING AHAMIYATI - Rahimova, Maktuba Iqboljonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada o‘zga tilli guruhlarda o‘zbek tilini o‘rgatishning o‘ziga xos jihatlari haqida ma’lumot beriladi. O‘zbek tilini o‘qitishning asosiy tamoyil va jihatlari, unda interfaol usullar va ularning ahamiyati, lug‘atlar bilan ishlashda interfaol usullarning ahamiyati izohlab o‘tiladi.