HARAKATLAR STRATEGIYASIDA XOTIN QIZLARGA OID DAVLAT SIYOSATINING YANADA RIVOJLANTIRILISHI - Malika, Uraimjonova Qahromon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida Xotin-qizlarning ijtimoiy-siyosiy faolligini oshirish, oila va jamiyatdagi mavqeini mustahkamlash, oila, onalik hamda bolalikni muhofaza qilishda O‘zbekiston Respublikasining Konstitutsiyasi, o‘nlab qonunlar, farmon va qarorlar, davlat dasturlari huquqiy asos bo‘lib xizmat qilishi keltirilgan.