ФРАЗЕОЛОГИК БИРЛИКЛАРНИНГ МАДАНИЙ МАЗМУНИ - Холиқова, Мухайё Давлатжон қизи; Юлдашева , Дилафруз Махамадалиевна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақолада фразеологик бирликларнинг маданий мазмуни маданий кодлар билан боғлиқлиги мисоллар орқали ифодаланган.