ABDULLA QODIRIY IJODIDA IJTIMOIY MUAMMOLARNING IFODALANISHI - Jo‘rayev, H.; Nabiyeva, Nigora Nodirjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada Аbdulla Qodiriy ijodida maishiy hayot tasvirlagan she’rlari, ulardagi tasvir obyekti, “To‘y”,”Ahvolimiz”,”Fikr aylag‘il” kabi jamiyat muammolari yoritilgan, mazmundor she’rlar haqida ma’lumotlar berilgan.