MOTOR MOYLARI – AVTOTRANSPORT VOSITALARIGA QO‘YILADIGAN TALABLARNI TA’MINLASHDA ENG MUHIM OMIL - Zaynidinov, Behzodjon Suxrob o‘g‘li; Azizov, Shavkat Abduraxmanovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy avtotransport vositalarida qo‘llaniladigan motor moylari, ularning turlari, xorijda ishlab chiqariladigan moylarning markalanishi va ularni to‘g‘ri tanlash bo ‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.