МЕТОДИЧЕСКИЕ ПОДХОДЫ ДЛЯ ПОВЫШЕНИЯ СПОСОБНОСТИ В ОБУЧЕНИИ ИНОСТРАННОМУ ЯЗЫКУ - Кодирова , Фазилат; Муйиддинова, Севара (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada chet tilini o‘rgatish usullari, uni tezlashtirish yo‘llari va yangi tilni o‘zlashtirishning umumiy jarayonlari muhokama qilinadi. Ta’lim jarayonida asosiy yondashuvlardan foydalanish va ularni amalga oshirish. Kommunikativ yondashuvdan foydalangan holda o‘qituvchi va talaba o‘rtasidagi munosabatlardagi asosiy faoliyat turlari va talablari keltirilgan.