BEDANALARDA GIPOVITAMINOZLARNI PROFILAKTIKASI - Roʻziyev, Sh. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bedanalarda uchraydigan gipovitaminozlarni profilaktika qilishda Introvit A+BC preparatining samaradorligi haqida bayon etilgan. Introvit A+BC preparatini bedanalarga 1litr suvga 1 g miqdorda qoʻshib berish ularda tana vazni va tuxumning vaznini me’yorlar darajasida yaxshilaydi.