AVTOMOBILLAR DETALLARI ZANGLASH JARAYONINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - To‘rayev , Shahzod Muyiddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada po‘latlardan tayyorlangan avtomobil detallar sirtlarining atrof muhi ta’sirida zanglshi va unga ta’sir etuvchi omillar keltirilgan. Zanglash jarayonida yuzaga keladigan elektrokimyoviy korroziya jarayonlarida sodir bo‘ladigan peaksiyalar tavsiflari yoritilgan.