ZOOLOGIYA FANINI O‘QITISHDA KO‘RGAZMALILIK ORQALI IJODKORLIKNI RIVOJLANTIRISH - Usanov, Ulug‘bek Nurulla o‘g‘li; Usmonova , E.M.; Abdiyeva , S.F (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Zoologiya fanini o‘qitishda ko‘rgazmali vositalardan foydalanishning o‘quvchilarda ijodkorlik xususiyatlarini rivojlantirishi haqida ma’lumotlar bayon etilgan.