DЕFЕKTOLOGNING KORRЕKSION ISHLARIDA LOGOPЕDIK RITMIKA - O‘rinova , Feruza Uljayevna; Dexkonova , Dilrabo Muxamadjonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bolalarning jismoniy jihatdan barkamol bo‘lib yetishishlari ko‘p jihatdan harakatga bog‘liq. Musiqiy ritmik harakatlar esa bu borada katta ahamiyat kasb etadi. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti defektologining musiqa rahbari bilan birgalikdagi logopedik ritmik harakatlarni amalga oshirish ishlari haqida so‘z boradi.