O‘ZGA TILLI GURUHLARDA O‘ZBEK TILINI LUG‘ATLAR YORDAMIDA O‘RGATISHNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Rahimova, Maktuba Iqboljonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada o‘zga tilli guruhlarda o‘zbek tilini o‘rgatishning o‘ziga xos jihatlari haqida ma’lumot beriladi. O‘zbek tilini o‘qitishning asosiy tamoyil va jihatlarini e’tiborga olgan holda unda lug‘atlar bilan ishlash ko‘nikmasini shakllantirishga alohida ahamiyat berish kerakligi va uning o‘ziga xos jihatlari izohlab o‘tiladi.