FIZIKADAN FUNDAMENTAL QONUNLARNI O‘RGANILADIGAN LABORATORIYA MASHG‘ULOTLARINI TASHKIL ETISH VA O‘TKAZISH METODIKASI - Kurbanov, Mirzaahmad; Kurbanov, Khayotjon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada fundamental va ijodiy laboratoriya ishlarini tashkil etish va o‘tkazish hamda ma’ruza va laboratoriya mashg‘ulotlarda olgan bilim, ko‘nikma, malakalarni qo‘llash asosida talabalarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish masalari qaraladi.