FIZIKADAN LABORATORIYA ISHLARINI BAJARISHDA O‘QUVCHI KREATIV FAOLIYATINI SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Kurbanov , Mirzaahmad; Rustamova , Shaxnoza Mirzaahmadovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada maktabda fizikadan laboratoriya ishlarini bajarishda o‘quvchi kreativ faoliyatini shakllantirish mazmuni va o‘qitish texnologiyalarini takomillashtirish masalalari qaralgan.