FIZIKADAN MASALALAR YECHISHDA ANALITIK VA SINTETIK METODLARNING QO‘LLANILISHI - Kurbanov, Mirzaahmad; Jo‘rayev , Farxod (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada fizikadan masalalar yechishga doir adabiyotlarning tahlili, shuningdek, masala yechishning analitik va sintetik usullari tushuntirilgan. Masalalarning tahlili sintezi keltirilgan. Tahlil va sintezlarning afzalliklari tushuntirilgan, kerakli tavsiyalar va berilgan.