ISSUES OF YOUTH SPIRITUALITY DEVELOPMENT THROUGH OUR NATIONAL MUSIC ART - Sobirov , Navro‘zbek Xakimjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola yoshlar ma’naviyatini yuksaltirishda musiqa san’atining ahamiyati va musiqa terapiyasi haqida yozilgan.