OVCHILIK BILAN SHUG‘ULLANUVCHI FUQAROLARNI OV QUROLLARINI SAQLASH HOLATINI NAZORAT QILUVCHI DASTUR TASNIFI - Masharipov, S.; L.Raximova,; A.Adamboyev, (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada biz qurolga ega fuqorolarni va qurol saqlash sharoitini onlayn nazorat qilib borish ilovasi haqida ma’lumot beramiz. Bu ularning va atrofdagi insonlarning xavfsizligi hamda texnik ko‘rikdan o‘tganligini nazorat qilib borishga yordam beradigan qulay dastur hisoblanadi. Bu dastur Ichki Ishlar boshqarmasi xodimlarini ishini biroz yengillashtirishga yordam beradi va qurollarni vaqtida texnik ko‘rikdan o‘tkazishini nazorat qilib boradi.