TАRBIYА DARSLARIDА O‘QUVСHILАRDА IJTIMОIY VА HUQUQIY KОMPЕTЕNSIYАLАRNI SHАKLLАNTIRISHNING O‘ZIGА ХОS АHАMIYАTI - Hakimova , Nargiza Supxonovna; Avezova , Surayyo Mirg‘olibovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada tarbiya darslarida o‘quvchilarda ijtimoiy va huquqiy kompetensiyalarni shakllantirishning o‘ziga xos ahamiyati va uni rivojlantirishning yosh bosqichlaridagi ahamiyati va undan foydalanishni shakllantirish haqida fikr yuritilgan.