BОSHLАNG‘IСH SINF TАRBIYА DАRSLАRIDА O‘QUVСHILАRDА IJTIMОIY VА HUQUQIY KОMPЕTЕNSIYАLАRNI SHАKLLАNTIRISHDА IJОDIY-TА’LIMIY O‘YINLАRDАN FОYDАLАNISH - Nargiza Supxonovna Hakimova,; Avezova, Surayyo Mirg‘olibovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Boshlang‘ich sinf tarbiya darslarida o‘quvchilarda ijtimoiy va huquqiy kompetensiyalarni shakllantirishda ijodiy-ta’limiy o‘yin va ular bilan tanishtirish kompetensiyalarini shakllantirishdan iboratdir. Ushbu maqolada tarbiya darslarida o‘quvchilarda o‘yinning ijtimoiy va huquqiy kompetensiyalarni shakllantirishda ijodiy-ta’limiy o‘yinlarning ular hayotidagi ahamiyati va uni rivojlantirishning yosh bosqichlaridagi ahamiyati va undan foydalanishni shakllantirish haqida fikr yuritilgan.