RANGLARNING FAZOVIY BIRIKMALARI VA XUSUSIYATLARI - Zarifova, Dilfuza Omon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Rang san’ati bu nozik hislarga tayangan jarayonki, unda butun borliq bir nuqtada tutashib, murakkab shakllar va ruhiy kechinmalarning g‘ayrioddiy namunasi vujudga keladi. Ushbu maqolada rangtasvirda ranglarning birikmalari, ularning xususiyatlari hamda ranglarning insonga hissiy-emotsional ta’siri haqida ma’lumotlar berishga harakat qildindi.