INGLIZ TILINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY METODLARNING O‘RNI - Boymurodova , Dilnavoz Juraqul qizi; Hasanova, Husnora Shokir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bugungi globallashgan dunyoda ingliz tili insonlar tomonidan eng ko‘p so‘zlashuvchi tilga aylandi va hozirda u jahon tillaridan biri hisoblanadi. Boshqacha qilib aytganda, xorijiy til sifatida ingliz tiliga talab sezilarli darajada oshdi. Ushbu tilni o‘rgatishda esa zamonaviy metodlar va yondashuvlar asosiy rol o‘ynaydi. Ushbu maqolada ingliz tilini o‘rgatishda ishlatiladigan asosiy va zamonaviy metodlar va yondashuvlar haqida so‘z boradi