ANAPULVINARIA PISTACIAE BODENH.NI O‘RGANISHGA OID DASTLABKI MA’LUMOTLAR - Kahhorova, Xolida Raximjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Pista yostiqsimon soxta qalqondorining sistematikasi, dunyo bo‘yicha tarqalishi, uni o‘rgangan olimlar haqida qisqacha ma’lumotlar pista yostiqsimon soxtaqalqondorining lichinkalari, voyaga yetgan urg‘ochilari va erkaklari to‘g‘risida dastlabki ma’lumotlar beriladi.