KASB TANLASHNING INSON HAYOTIDAGI AHAMIYATI - Samiyeva, Zarnigor Nazar qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada kasbning inson hayotidagi o‘rni,uni tanlashda nimalarga va qanday omillarga ko‘ra tayanish lozimligi,bunda maktab psixologlarining vazifalari nimalardan iboratligi,zero kasb inson umring mazmuni ekanligi ochib berilgan.