БЎЛАЖАК БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ ИЖОДИЙ ФАОЛИЯТИНИ ТАШКИЛ ЭТИШГА ОИД ХОРИЖИЙ ТАЖРИБАЛАР ТАҲЛИЛИ - Саидова , Гулруҳ Ҳалим қизи (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада ижодкорлик жараёнига турлича ёндашишлар, антик, ўрта асрлар ва замонавий олимларнинг ижодиёт борасидаги қарашлари, бўлажак бошланғич синф ўқитувчиларининг ижодий фаолиятини ташкил этишга оид хорижий олимларининг илмий тадқиқотлари борасида сўз юритилган.