VOLEYBOL SPORT TO‘GARAGI MASHG‘ULOTLARINI SHUG‘ULLANUVCHILAR UMUMIY JISMONIY TAYYORGARLIGI VA YURAK QON-TOMIR TIZIMINING FUNKTSIONAL XOLATIDAGI O‘RNI - Siddiqova, Feruza Abdulxayevna; Botirov, Jamshid Samijonovich; Ahmadjonov, Humoyun Pahlavon o‘g‘li; G‘afurov , Afzalxon Akmalovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
voleybol sport to‘garagi mashg‘ulotlarini samaradorligini oshirishda umumiy jismoniy tayyorgarlikning ahamiyati va yurak qon-tomir tizimining funksional holatiga tasiri haqida nazariy ma’lumotlar bayon etilagan.