O‘QITUVCHILARNING KASBIY KOMPETENSIYLARINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI KREATIV TA’LIM TEXNOLOGIYALAR VOSITASIDA TAKOMILLASHTIRISH (ELEKRONIKA VA ELEKTROTEXNIKA FANI MISOLIDA) - Hamroyev, Ilhom Inoyatovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola jamiyatda o‘qituvchilarning kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirish metodikasi kreativ ta’lim texnologiyalar vositasida takomillashtirishni targ‘ib qiladi. Insonning ulg‘ayib kamol topishida ta’lim va tarbiyani teng olib borish bugungi kunning dolzarb masalasi ekanligini unutmasligimiz kerak. Ta’lim tizimidagi izchillik ta’limning maqsad vazifalarini, mazmunini, metodlarini va hatto ta’lim tarbiya jarayonini tashkil etishni ham qamrab olishi lozim.