YENGIL ATLETIKA O‘QITUVCHILARINING TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHINING AHAMIYATI - Ismoilov , Husniddin Nuriddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ta’lim sohasida axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va multimedia imkoniyatlari nihoyatda keng tarqaldi va deyarli barcha maktablar ma’lum stavkalarda erisha oladigan imkoniyatlarga aylandi. Biroq, ba’zida texnik qiyinchiliklar mavjud, ba’zida jismoniy tarbiya darslarida ta’lim texnologiyalari va multimedia vositalaridan to‘liq foydalanib bo‘lmaydi, masalan, o‘sha paytda olingan xizmat ko‘rsatishning etarli emasligi yoki istalgan hosilga erishilmaydi. Ushbu tadqiqotda yengil atletika o‘qituvchilaridan so‘ralgan ularning ta’lim texnologiyalari va multimedia vositalaridan qanchalik tez-tez foydalanishi o‘rganib chiqildi va ushbu vositalardan, agar mavjud bo‘lsa, etarli darajada foydalana olmasliklari sabablari o‘rganib chiqildi.