PROFESSIONAL TA’LIMDA TAHSIL OLAYOTGAN QIZLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASH VA ULARDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Karimova , Muxayyo Nazar qizi; Ashurova , Shaxnoza Faxriddinovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada o‘zbek oilalariga xos bo‘lgan qadriyatlar, qizlarni oilaviy hayotga psixologik jihatdan tayyorlash va ularning oilaviy hayot haqidagi tasavvurlari shakllanishiga ta’sir etuvchi omillar haqida so‘z yuritilgan.