ANDIJON VILOYATIDA MAVJUD AGROTURISTIK MAYDONLARNI HUDUDIY TAHLIL QILISH VA MARSHRUTLARNI YARATISH - Nurmatova, Inobatxon Avazbekqizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Andijon viloyatida agroturizm rivojlanishi hamda turistlarning tashrif buyurishi uchun qulay shart-sharoitlar yaratish yo‘llari. Rivojlangan mamlakatlarda agroturizm salohiyatini o‘rganish. Yurtimizga agroturlarni tashkil etish yo‘llari va turistik marshrut yaratish.