ONA TILI VA O‘QISH SAVODXONLIGI DARSLIGIDAGI MATNLAR BILAN ISHLASHDA TURLI METODLARDAN FOYDALANISH - Nuriddinova , Azizaxon Bahromjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada ona tili darslarida o‘quvchilar bilan ishlashda interfaol hamda innovatsion metodlarning ahamiyati haqida ma’lumotlar bayon etilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning darslarni samarali o‘zlashtirishlari uchun interfaol metodlardan foydalanish yo‘llari, uslublari haqida tavsiyalar berilgan.