MUHAMMAD YUSUF ASARLARIDA ALLYUZIYA, IQTIBOS VA REMINESSENSIYA SHAKLIDA QO‘LLANGAN INTERTEKSTLAR TAHLILI - Tursunova , Lobar (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Muhammad Yusuf she’rlari juda go‘zal va tili jihatdan sodadir. Shoir asarlarini o‘qiganimizda yoki tinglaganimizda asardagi o‘xshatishlar va qiyoslashlar har bir kitobxonni jalb qilmasdan qolmaydi. Yozuvchi asarlaridan namunalarda tahlil qilganimizda tilshunoslikka oid intertekstuallik namunalarining turli ko‘rinishini uchratishimiz mumkin. Intertekstualli namunalari orqali yozuvchining kimga yoki nimaga ishora qilayotganini yaqqol guvohi bo‘lishimiz mumkin.