ILMIY ASARLARGA NISBATAN MUALLIFLIK HUQUQINING XUSUSIYATLARI - Qo‘shaqova , Shahzodaxon Dilshod qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu tezisda ilmiy asarlarga mualliflik huquqi sohasidagi faoliyatlarning huquqiy jihatdan tartibga solish va ilmiy asarlarni himoya qilishda muallif huquqini ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, dastlab mualliflik huquqlari qanday usulda himoya qilinganligi haqida mulohazalar bayon qilingan.