BADIIY ASARLARDA HAYOT HAQIQATI VA BADIIY TO‘QIMANING O‘RNI - Umurzoqov, Rustambek; Ro‘zaliyev , Zokirjon Ergashali o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada Badiiy asarlarda hayot haqiqati va badiiy to‘qimaning o‘rni mavzusida keng tushunchalar, izoxlar keltirib, badiiy asar ning mazmun va moxiyat jixatidan kengroq yoritilishi xaqida fikr muloxazalar keltirib o‘tilgan