MALLA SAVDOGAR DOSTONIDA QIRQ CHILTON TIMSOLI. QIRQ RAQAMI BILAN BOG‘LIQ QARASHLAR - Achilova, Zuxra Qurbonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada Malla savdogar dostonida Avazxon va Qirq chilton timsoli bilan qanday rishta mavjudligi, shuningdek, turkiy xalqlarning qirq soni bilan bog ‘liq turli qarashlari, toponomik joylar haqida fikr yuritilgan.