SHIFRLASH ALGORITMILARI, RSA ALGORITMI - Rasulov, Islom Jovli o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola axborot xavfsizligi tahdidlarining kompyuter tizimlariga ta’siriga bag‘ishlangan. Axborotni muhofaza qilishning asosiy xarakteristikalari, tamoyillari, usullari va mexanizmlarini, shuningdek, Eyler algoritmi orqali axborotni muhofaza qilishning keng doiradagi algoritmlari, mexanizmlarini belgilovchi tizimningning tashkiliy-texnologik va inson-mashina xususiyati kabi masalalar ko‘rib chiqiladi.