KORXONA TO‘LOV TIZIMIDA MOBIL BANKING - Maripjonov , Sardorbek (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola yordamida korxona to‘lov tizimining rivojlanishi, mobil banking va to‘lov xizmatlarining takomillashuvi haqida bilib olinadi. With the help of this article, you will learn about the development of the enterprise payment system, the improvement of mobile banking and payment services.