БЮРГЕРС ТИПИДАГИ ИККИ ТЕЗЛИКЛИ ГЕДРОДИНАМИК ТЕНГЛАМА - Махмасоатов, Муҳиддин Ғайрат ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада турли хил суюқликлар ва газлар динамикасига оид Бюргерс типидаги икки тезликли гедродинамик тенглама ва унинг ечимлари ўрганилган. Тенгламанинг ечимлари ва графиги ҳосил қилинди.