TA’LIM SOHASIDAGI ISLOHOTLAR, PEDAGOGIKA FANINING RIVOJLANISH TARIXI - Parpiyeva , Mahliyo Inomjonovna; Ibroximova, Zoxidaxon Ulug‘bek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kundagi ta’lim sohasida bo‘layotgan o‘zgarishlar, Pedagogika fanining rivojlanish tarixi va bugungi kundagi erishilgan yutuqlar haqida so‘z yuritilgan.