AVTOMOBIL YO‘LLARINI LOYIHALASHGA BO‘LGAN TALABLAR - Abdullayev, Azimjon Karim o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Respublikamiz avtomobil yo‘llarining holati va ulardan foydalanish samaradorligini oshirish, mamlakatimizda yuk va yo‘lovchi tashishni rivojlantirish darajasini belgilashdan iborat.